At elske Charlotte Forstør

At elske Charlotte (e-bog, epub)

Af: Thorstein Thomsen

Forlag: Rosinante & Co.
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Dato for udgivelse: 2011-06-06
Udgiver: Rosinante
ISBN-13: 9788763821520
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 373 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
”… en livsklog bog, der på en fin, underspillet facon får integreret en fordækt kriminalhistorie i en eksistentialistisk story.” - Klaus Rothstein, Weekendavisen

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

88,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Torben er 57 år gammel og en anerkendt møbeldesigner, der bl.a. har designet en serie af populære stole. Han underviser på designskolen og gift med Marianne, som er 15 yngre, smuk og succesrig. Men deres forhold er kørt fast, erotikken uden gnist, og Torben mistænker hende for at have en elsker. Krisen i Torbens liv eskalerer, da hans venner Eva og Peter beder ham flyve ned og hente et maleri i deres lejlighed i Nice.
Operationen er ikke helt lovlig og skal snart vise sig at få vidtrækkende konsekvenser. Ikke mindst fordi Torben i Nice møder antikvitetshandleren Charlotte og forelsker sig hovedkulds i hende. Hun er fem år ældre end han og usædvanligt attraktiv. Torben stilles over for nogle skæbnesvangre valg - skal han opgive sin kone for en "ældre model"? - mens han uafvidende kommer til at balancere på kanten af loven.

”… en livsklog bog, der på en fin, underspillet facon får integreret en fordækt kriminalhistorie i en eksistentialistisk story.”
- Klaus Rothstein, Weekendavisen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

At elske Charlotte

At elske Charlotte

”… en livsklog bog, der på en fin, underspillet facon får integreret en fordækt kriminalhistorie i en eksistentialistisk story.” - Klaus Rothstein, Weekendavisen