Balance for livet: - bryd vanen, og find din work-life balance. Forstør

Balance for livet: - bryd vanen, og find din work-life balance. (e-bog, epub)

Af: Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid

Forlag: Gyldendal
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 122
Dato for udgivelse: 2011-03-31
Udgiver: Gyldendal Business
Medforfattere: Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid, Rolf Sylvester-Hvid
ISBN-13: 9788702108613
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1641 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

41,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tænk på en arbejdssituation, hvor du følte stor glæde og succes på grund af det, du havde gjort. Mon ikke, der er en sammenhæng mellem denne oplevelse og dine livsværdier? Men faktisk er der rigtig mange, der parkerer deres livsværdier derhjemme, mens de tager på arbejde.

I disse tider, hvor fyringerne hænger lige så løst som de overskredne stresstærskler, er det på sin plads at huske sine livsværdier, når man tager på arbejde. Det gælder nemlig om at finde bruge livsværdierne hele vejen rundt, hvis man vil have balance i sit liv. Men for at kunne gøre det, skal man først finde sine livsværdier – og i det hele taget være bevidst om, hvad der er vigtigt for en selv og ens liv. Det kan denne bog hjælpe dig med.

Vi oplever flere og flere mennesker, der får ondt i livet, går ned med stress, brænder ud eller bare ikke er glade for det, de laver. Og jo flere vi taler med, jo mere opdager vi, at de faktisk ikke har gjort sig klart, der er meget langt mellem deres livsværdier og deres handlinger i hverdagen. De ved ikke, hvad de ønsker, hvor de vil hen … eller rettere: De ved det godt, men de har bare aldrig tid til at tænke over det og prioritere i det.

Balance for livet er konkret og går lige til sagen. Det er en praktisk indføring i de bedste teknikker til at få balance i sit liv og en arbejdsbog med øvelser. Bogen munder ud i, at man kan udfærdige sin egen personlige mål- og handlingsplan til at få balance for livet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Balance for livet: - bryd vanen, og find din work-life balance.

Balance for livet: - bryd vanen, og find din work-life balance.