Balladehistorier Forstør

Balladehistorier (e-bog, epub)

Af: Iben Krogsdal

Forlag: Sarasene
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 123
Dato for udgivelse: 2013-06-28
ISBN-13: 9788799628421
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 223 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Iben Krogsdals første børnebog rummer nogle af pigen Mimis mange balladehistorier; en række historier inspireret af Ibens egne oplevelser, fortalt for børn fra 5-12 år til selvlæsning eller højtlæsning.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
99,95 kr
epub
44,00 kr

44,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Iben Krogsdals første børnebog udkom oprindeligt på forlaget Gyldendal i 2010. Bogen rummer nogle af pigen Mimis mange balladehistorier; en række historier inspireret af Ibens egne oplevelser, fortalt for børn fra 5-12 år til selvlæsning eller højtlæsning. Fra anmeldelserne af Balladehistorier Iben Krogsdal brillerer med ny børnebog. [...] nu har Iben Krogsdal skrevet en børnebog, der er som at falde ned helt oppe fra en forbudt hanebjælke under et varmt bliktag i en lade. Og slippe godt fra det, fordi man lander midt i den blødeste halm. Iben Krogsdals bog [...] er intet mindre end meget god. Både indhold og sprog fungerer, så små og store læsere kan sig fornøje. Den dårlige samvittighed blomstrer til tider vildt og voldsomt. Mellem linierne også den psykologiske forståelse for, hvorfor en veninde lokker Mimi med på nogle værre unoder. Alting bliver ikke penslet ud. Noget får lov at findes som en brise af dybere forståelse i toneleje. Det ligger først og fremmest på barnets side, og historierne er skrevet i et sprog, der mest af alt minder om Ole Lund Kirkegaards fabulerende sprog, omend indholdet er mere realistisk genkendeligt. - Morsø Folkeblad Balladehistorier er en bog, der kan få de voksne til at krumme tæer, og da det typisk er den slags bøger, børnene allerbedst kan lide, skal den nok blive en succes i de fleste børnefamilier. - Kultunaut VELFORTALTE HISTORIER [...] Nu er der igen blevet grinet ved sengetid - så meget, at jeg indimellem måtte indstille læsningen af Iben Krogsdals "Balladehistorier". For man genkender umiddelbart sig selv som barn i de overmåde velfortalte historier... [...] Det er angsten for at blive opdaget, der er sjovest og værst, og her er Iben Krogsdal helt fænomenal i sin evne til at opbygge spænding; man kan heldigvis sagtens lytte til historierne med en dyne over hovedet! [...] Smuk debut som børnebogsforfatter. - Kristeligt Dagblad

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Balladehistorier

Balladehistorier

Iben Krogsdals første børnebog rummer nogle af pigen Mimis mange balladehistorier; en række historier inspireret af Ibens egne oplevelser, fortalt for børn fra 5-12 år til selvlæsning eller højtlæsning.