Bandit Forstør

Bandit (e-bog, epub)

Af: Martin Nordkvist

Forlag: Forlaget Ravnerock
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2017-08-16
Udgivelse: 1. ebogsudgave udkom som papirbog 2009
ISBN-13: 9788793272408
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 351 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Ungdomsbogen ’Bandit’ fortæller, hvad der sker, når Mads forelsker sig i Mathias i stedet for i Marie. Det er en sjov og varm roman, der lægger op til debat.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
152,25 kr
epub
136,15 kr

136,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mads elsker Mathias Bogen ’Bandit’ handler om Mads, der lige begyndt i 1. G, da han finder ud af, at han er forelsket i klassekammeraten Mathias. ’Bandit’ skildrer på en fin og indlevende måde, hvad Mads tænker og føler, mens han springer ud som bøsse. Den fortæller, hvordan Mads forelsker sig for første gang, hans første besøg i det Københavnske homo-miljø, og hans familie og venners mere eller mindre heldige måde at tackle hans nye liv på.   En varm historie ”Jeg ville fortælle en sjov og varm historie om at springe ud som bøsse,” siger Martin Johannes Nordkvist om bogen ’Bandit’, der udkom på forlaget Ravnerock den 15. september 2009. ”Alt for mange – i øvrigt rigtigt gode - bøger gør homo-temaet til et problem, som det ikke burde være i en ideel verden,” uddyber Martin Johannes Nordkvist. ”Jeg tror på, at vejen til en mindre homofobisk verden er at give nye generationer et positivt syn på det at være homoseksuel, frem for at gøre homoseksuelle til ofre.”   ”Jeg anbefaler ’Bandit’ varmt” ”Jeg har grint, og grædt, og jeg kan varmt anbefale ’Bandit’ til alle unge mennesker uanset seksualitet,” siger sangeren og entertaineren Thomas Bickham, blandt andet kendt under aliasset Tomboy og som vinder af Celebrity Big Brother. ”Bogen er en rigtig fin skildring af de konflikter, opgør og forløsninger, der følger som en naturlig konsekvens af at finde sin sande identitet og stå ved den.” ”Bogen er skrevet i et sprog som henvender sig til unge mennesker, og lægger i høj grad op til debat.”

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bandit

Bandit

Ungdomsbogen ’Bandit’ fortæller, hvad der sker, når Mads forelsker sig i Mathias i stedet for i Marie. Det er en sjov og varm roman, der lægger op til debat.