Barndom. En historiebog om voksne Forstør

Barndom. En historiebog om voksne (e-bog, epub)

Af: Hugo Hørlych Karlsen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 335
Dato for udgivelse: 2017-03-03
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711729199
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1383 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Barndom. En historiebog om voksne" er en roman inddelt i tre dele, som giver et billede af barnet og barndommen – både barnet som aktør, barnet i den voksne og barndommen stående over for voksenlivet. Det gøres blandt andet ved at skildre begivenheder set fra både barnets synspunkt og den voksnes synspunkt, og samtidig skildres begivenhederne med en samfundskritisk tilgang til det mere og mere fremmedgjorte samfund, som børn indføres i.
Hugo Hørlych Karlsen (f. 1948) er en dansk forfatter, der fik sin litterære debut med digtsamlingen "Dans på glødende sne" (1972). Til trods for sin brede spændvidde som forfatter – Hørlych har blandt andet udgivet både romaner, børne- og ungdomsbøger, digte og fagbøger – har Hørlych altid haft barndommen som et gennemgående tema.
"'Barndom' er en kraftanstrengelse af et værk … Der kommer en sammenhængende verden ud af det – en kugle som rummer det ene livs sammenhæng, historiens udstrækning og øjeblikkets fylde … Værket indtager sin helt egen plads i både skøn- og faglitteraturens historie i Danmark."
- Søren Vinterberg, Information
"Hugo Hørlych Karlsen fortæller klart og tydeligt. Han analyserer, så enhver, forældre, personale på skoler og daginstitutioner, kan forstå de problemer, han lægger frem ... Hørlych Karlsen vil gerne gøre sit til at få sat tingene i skred, og det gør han, ikke ved at skrige op, ikke ved at være enøjet og dogmatisk, men ved at være fantastisk nuanceret."
- Bent Haller, DR
"Her er en klog og højst aktuel bog ... en bog om barnet inden i dig selv ... En relevant og opmærksom bog."
- Bettina Heltberg, Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Barndom. En historiebog om voksne

Barndom. En historiebog om voksne