Begge ben Forstør

Begge ben (e-bog, epub)

Af: Morti Vizki

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 2016-12-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711584705
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 604 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

De to brødre, Mik og Kim, er trods forskellige temperamenter nært forbundne. Da Kim støder på grund i tilværelsen, flytter han ind hos Mik. Et visit, der kommer til at vare længere end planlagt og vende op og ned på deres liv.
Morti Vizki (1963-2004) var en dansk forfatter, digtet, dramatiker, musikker og komponist. Egentlig Morten Boeslund Poulsen. Han debuterede i 1984 med "Digtsamling", og udgav efterfølgende både digt- og novellesamlinger, radiospil, teaterstykker og romaner, en børnebog og to operaliberettoer. Han fik tilnavnet "Kroppens digter" for sin rå sanselighed og kropslige sprogbrug.
Morti Vizki modtog i 1986 Klaus Rifbjergs debutantpris for lyrik, Nordisk Radiospilpris i 1991, Marguerite Vibys Jubilæumslegat i 1994, Dansk Blindesamfunds Radiospilpris 1996 og 2000 og Kjeld Abell-prisen i 1997.
"Hvad er det hele for noget kan man jo ikke spørge om i denne civiliserede verden. Man må tumle med sig selv, og holde det indenfor alt snavset der står i særlig fuldt flor, og hekse lidt med sig selv i stedet.
Og det gør han så. Hekser. Så det snavsede sprog står i fuldt flor. For digte og drømme, det kan han. Nat og dag flyder sammen i lange bevidsthedsstrømmende passager, hvor fortælletempoet er så langsomt, at bogomslagets grårealistiske virkelighedsbilleder smelter i hænderne på læseren. Man lokkes med ind i rummet bagved - fortællerens indre - hvor der unægteligt ses anderledes smertefuldt, søgende og smukt på tingene..." - Jens Andersen, Weekendavisen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Begge ben

Begge ben