Bernhard Hvals fortalelser Forstør

Bernhard Hvals fortalelser (e-bog, epub)

Af: Lars Saabye Christensen

Forlag: C&K Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2011-08-19
Udgivelse: 1. udgave
Udgiver: C & K Forlag
Oversætter: Ellen Boen
Redaktion: Charlotte Jørgensen
ISBN-13: 9788792523495
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 518 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Lars Saabye Christensen er i topform i denne sprudlende, veloplagt og hæsblæsende roman om forholdet mellem to kantede mænd med stærke lidenskaber.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
41,25 kr
zip_mp3
184,25 kr

41,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

”PIK I PARISERØJET” ... Lægen Bernhard Hval har en ustyrlig uvane med at sige frække ord i sammenhænge hvor de absolut ikke hører sig til. Det gør livet noget besværligt for ham, og faktisk er han bedst til at omgås sine medmennesker når de er døde! I 1980 sidder han således i sin lejlighed i Oslo og ser tilbage på et helt århundrede. Med verbal saft og kraft fortæller han historien om sit korte ægteskab med den dejlige borgerpige Sigrid, og det livslange venskab med den stolte Notto Fipp, der er lige så sær og utilpasset som fortælleren selv. Notto Fipp er en historisk figur (1885-1931), der i sin samtid var kendt i Norge for sine ’gåkonkurrencer’ med bl.a. den danske kapgænger kaldet Bøffen! En sprogligt veloplagt og hæsblæsende roman om forholdet mellem to kantede mænd med stærke lidenskaber. Lars Saabye Christensen (f. 1953) har udgivet en lang række romaner, digt- og novellesamlinger, senest Mit danske album (2010). I 2002 fik han Nordisk Råds Litteraturpris for Halvbroderen der er udkommet i 31 lande.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bernhard Hvals fortalelser

Bernhard Hvals fortalelser

Lars Saabye Christensen er i topform i denne sprudlende, veloplagt og hæsblæsende roman om forholdet mellem to kantede mænd med stærke lidenskaber.