Bill og Ben fælder falskmønterne Forstør

Bill og Ben fælder falskmønterne (e-bog, epub)

Af: Marshall Grover

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 126
Dato for udgivelse: 2017-03-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Peter Galten
ISBN-13: 9788711644041
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 782 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

43,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Da fattige Dade Haskey finder en taske fuld af pengesedler, tror han, at hans lykke er gjort. Hele sit usle liv har Dade levet på en sten. Sultet, tørstet, frosset. Men nu skal det være slut, og sammen med den yndige Bess ridder han vestpå. Hvad han ikke ved, er, at han er forfulgt af de selvsamme samvittighedsløse kriminelle, der har trykt pengene, og af to snu regeringsagenter, der har fået færten af de falske sedler.
Heldigvis render Dade og Bess ind i de to retfærdighedselskende helvedeshunde Bill og Ben, som nok ved, hvordan man giver både grumme banditter og arrogante myndighedspersoner en ordentlig lærestreg.
Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bill og Ben fælder falskmønterne

Bill og Ben fælder falskmønterne