Bill og Ben fragter guld Forstør

Bill og Ben fragter guld (e-bog, epub)

Af: Marshall Grover

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 126
Dato for udgivelse: 2017-03-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Michael Dane
ISBN-13: 9788711642689
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 693 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

43,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Et stk. mord på en fragtmand og to stk. guldtransportrøverier. Det er i sig selv en sikker opskrift på ballade. Hvis man dernæst tilsætter to texanske helvedeshunde som Bill og Ben, vil der uundgåeligt ske stærke ting og sager.
Da de to pistolslyngere bliver draget ind i sagen om mordet på Marv Keegan og røveriet af hans to guldtransporter, tror alle, at forbryderne for længst er flygtet. Men Bill og Ben får straks færten af, at noget ikke helt er, som det ser ud ...
Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bill og Ben fragter guld

Bill og Ben fragter guld