Bill og Ben i dobbeltild (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Marshall Grover

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 124
Dato for udgivelse: 2017-11-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Peter Galten
ISBN-13: 9788711644744
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 869 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
PRIS
43,10 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Da Bill og Ben roder sig ud i nogle problemer med ordensmagten, giver den gamle sherif Jubal de to texanske cowboys valget mellem en tur i brummen eller at lade sig hverve som vicesheriffer.
De to pistolslyngere vælger det sidste, selv om det bestemt ikke huer dem. Men hvis man først har sagt A, må man også sige B, og snart er Bill og Ben i gang med den helt store oprydning i den banditplagede by, Beaver Butte – og forhindrer sågar en blodig massakre.
Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bill og Ben i dobbeltild

Bill og Ben i dobbeltild