Bill og Ben spreder skræk Forstør

Bill og Ben spreder skræk (e-bog, epub)

Af: Marshall Grover

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 139
Dato for udgivelse: 2017-03-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Peter Galten
ISBN-13: 9788711644737
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 817 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

43,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fra det øjeblik Bill og Ben rider ind i byen, viger alle folk tilbage for dem. Det er, som om de to texaneres blotte tilstedeværelse spreder skræk blandt byens borgere.
48 timer senere er fire mænd døde, og Bill og Ben er ikke blevet klogere på, hvorfor de får alle til at ryste af skræk. Men nu har Bill fået nok! Han vil vide, hvad der er på færde, og snart er de fredselskende helvedeshunde i fuld gang med opklaringen – med hjælp fra deres rygende seksløbere ...
Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bill og Ben spreder skræk

Bill og Ben spreder skræk