Bill og Ben undsætter ungerne Forstør

Bill og Ben undsætter ungerne (e-bog, epub)

Af: Marshall Grover

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 126
Dato for udgivelse: 2017-03-23
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Peter Galten
ISBN-13: 9788711644515
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 875 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

43,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bill og Ben er nødt til at blive på Double B-ranchen. Ejeren, Sam Burdew, har bragt sin brud hjem, og de barske texanere har udnævnt sig selv til hendes livvagter.
Da Amy giftede sig med Sam, vidste hun ikke, at femten livlige børn ventede hende på Double B. Mens racheren endnu var ungkarl, havde han samlet forældreløse omstrejfere op, og nu blev det Amy, der måtte betale prisen for sin mands godhed.
Men da en flok banditter rykker ind på ranchen, viser det sig, at to texanere og en stor børneflok ikke er det værste værn mod kritiske situationer ...
Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bill og Ben undsætter ungerne

Bill og Ben undsætter ungerne