Bliv hvis du kan, rejs hvis du må (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Helga Flatland

Forlag: BATZER & CO
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793209879
Udgave: 1. udgave
Udgivelsesdato: 26-09-2015
Sideantal: 240 Sider
Oversætter: Jannie Jensen
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 880 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Tre barndomsvenner – Tarjei, Trygve og Kristian – beslutter at lade sig hverve til de norske styrker i Afghanistan. Under en operation kører bilen på en landmine, og drengene bliver dræbt på stedet. Hvorfor tog de overhovedet af sted? Og hvad med familien og resten af det lille lokalsamfund som får dem hjem i kister? Hvad bestemmer vores valg i livet? «… afslører et stort, litterært talent.» – FÆDRELANDSVENNEN
Formater / udgaver
PRIS
161,80 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tre barndomsvenner – Tarjei, Trygve og Kristian – beslutter at lade sig hverve til de norske styrker i Afghanistan. Under en operation kører bilen på en landmine, og drengene bliver dræbt på stedet. Hvorfor tog de overhovedet af sted? Og hvad med familien og resten af det lille lokalsamfund som får dem hjem i kister? Hvad bestemmer vores valg i livet?

«… afslører et stort, litterært talent.» – FÆDRELANDSVENNEN

'Bliv hvis du kan, rejs hvis du må' handler om at vokse op i, være omgivet af og bryde med en tryghed – som ikke længere er tryg. Rammen er lokalsamfundet som de tre drenge kommer fra. Bogen giver stemme til to af drengene som tog af sted og til to af dem som stod dem nær. Det er en eksistentiel roman, følsom og varm, med en stille desperation, med tavshed og knugende krav.

Helga Flatland (f. 1984) har i alt udgivet tre romaner. Bliv hvis du kan. Rejs hvis du må, som blev belønnet med Tarjei Vesaas’ debutantpris og Ungdommens kritikerpris, er hendes debut og første bind i en trilogi.

«En stærk debutroman som på samme tid er politisk og personlig, intens og inderlig.» – VG

Anmeldelser (0)