Bliv mere mand på 10 uger Forstør

Bliv mere mand på 10 uger (e-bog, epub)

Af: Charlotte Hartvig

Forlag: Gads Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Dato for udgivelse: 2011-11-25
Udgivelse: 1. udgave
Medforfattere: Charlotte Hartvig, Jeppe Just
ISBN-13: 9788712047223
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 12101 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Nu kommer bogen til alle de mænd, der er ved at miste udsigten til deres fødder – og til de kvinder, der gerne vil have ham til at spænde livremmen nogle huller ind.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

149,30 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Charlotte Hartvig, diætist og forfatter til bestsellerne Spis maven flad og Hold maven flad, skriver denne gang direkte til sit mandlige publikum. For masser af henvendelser fra mænd har overbevist hende om, at det ikke kun er kvinder, der gerne vil smide kiloene på maven. I Bliv mere mand på 10 uger kan mændene lære, hvordan de slanker sig uden sult og afsavn. De kan gå om bord i opskrifterne på rigtig herremad til morgen, middag og aften. De kan få forevist enkle styrketræningsøvelser, der omfordeler fedt til bøffer. Og så tager det kun 10 uger! Hvis mændene undervejs har brug for lidt ekstra motivation, kan de bare slå op på før og efter-billederne af de syv mænd, der allerede har afprøvet kuren. Billederne taler vist for sig selv. Efter 10 uger skulle spejlet gerne vise en mand, der ikke bare er slankere, men også mere maskulin. Forklaring? Fedt – især rundt om maven – får niveauet af testosteron, det mandlige kønshormon til at falde. Kuren her er sammensat, så den får testosteronniveauet til at stige igen. Og det er der indtil flere dejlige sidegevinster ved, bl.a. mere sexlyst, større præstationsevne og udholdenhed samt bedre sædkvalitet. God fornøjelse!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bliv mere mand på 10 uger

Bliv mere mand på 10 uger

Nu kommer bogen til alle de mænd, der er ved at miste udsigten til deres fødder – og til de kvinder, der gerne vil have ham til at spænde livremmen nogle huller ind.