Bo på Vesterbro Forstør

Bo på Vesterbro (e-bog, epub)

Af: Palle Petersen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 56
Dato for udgivelse: 2016-09-21
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711583777
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1923 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bo bor på Vesterbro sammen med sin familie, der tæller hans far, mor og storebror John. Bos far er meget nervøs for at blive arbejdsløs, og det kan man nemt blive i disse tider. Det har Bo i hvert fald fået at vide. Hans mor arbejder i et supermarked. Bo kan godt lide, når hans far er arbejdsløs, for så har han en masse tid til at være sammen med Bo.
Bo kan desuden også godt lide at lege på byggelegepladsen - eller "byggeren" - som de kalder den. På byggeren er der et højt tårn, hvor Bo kan være i fred fra de andre, når de driller ham og kalder ham en tøsedreng. Det er nemlig så højt, at de ikke tør klatre derop. En dag beslutter Bo sig for at vise dem, at han ikke er en bangebuks. En beslutning, der måske ender galt ...
'Bo på vesterbro' er en humoristisk og sød skildring af livet i et af Københavns brokvarterer i 1970'erne.
Palle Petersen (f. 1943) dansk forfatter og folkeskolelærer. Petersen har udgivet mere end 120 bøger. Han debuterede i 1971 med "Miki - en grønlandsk slædehund" efter en periode, hvor han havde været bosat på Grønland.
Palle Petersens forfatterskab inkluderer både børnebøger, historiske romaner og meget andet. Petersen har desuden samarbejdet med Danida, Unicef og Mellemfolkeligt Samvirke og DR om forskellige u-landsprojekter, og stået for mere end 100 radioudsendelser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bo på Vesterbro

Bo på Vesterbro