BØRNENE PÅ ISEN - historie fra Østgrønland: Historie fra Østgrønland Forstør

BØRNENE PÅ ISEN - historie fra Østgrønland: Historie fra Østgrønland (e-bog, epub)

Af: Palle Petersen

Forlag: PalleP-forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 40
Dato for udgivelse: 2016-09-22
Udgivelse: 1. e-bogsudgave
Illustrator: Palle Petersen
ISBN-13: 9788793464193
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 9006 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Børnene i Østgrønland på fangst og jagt - vinteren er lang, men der sker meget spændende. Spændende fotografisk billedbog.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

81,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Børnene i Østgrønland lever meget isoleret - og det er meget koldt. Det er vinter 8-9 måneder om året. Fotografisk billedbog. Der ligger sne og is - og store isbjerge flyder rundt på havet. Der bliver skudt mange hundrede sæler og 30-40 isbjørne om året. Det er både et spændende og et farligt liv. Der bor kun 300 i byen i byen - men de de både mobiltelefoner og tv - så de kan følge med i, hvad der sker ude i verden. For at komme dertil skal man flyve med fly eller helikopter - skibe kan kun sejle varer til byen 2 måneder om året. Forfatteren Palle Petersen har arbejdet i Grønland, han har selv kørt hundeslæde og har skrevet om landet siden 1970. Han har et hus i bygdden Saqqaq. Palle Petersen har skrevet flere billedbøger om Grønland - bl.a. MIKI - en grønlandsK slædehund, GABAS SLÆDEHUNDE, PAVIAS VINTER (Vinteren i Saqqaq), NAJAS SOMMER, ADO OG JAAKUU og vikingerne i Grønland, INUK OG IVIK i det gamle Grønland og KENDER DU KALAALLIT NUNAAT - Grønland? NUKA BLIVER FANGER (Alle som e-bøger). PP har skrevet over 100 bøger - også historiske romaner - han fået flere priser - blandt andet Børnebogsprisen, ÅRETS FORFATTER, SKOLEBIBLIOTEKERNES PRIS. Se: Kraks blå Bog, http://pallepetersen.mono.net

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

BØRNENE PÅ ISEN - historie fra Østgrønland: Historie fra Østgrønland

BØRNENE PÅ ISEN - historie fra Østgrønland: Historie fra Østgrønland

Børnene i Østgrønland på fangst og jagt - vinteren er lang, men der sker meget spændende. Spændende fotografisk billedbog.