Børns selvfølelse: - hjælp dit barn godt på vej Forstør
Kategorier / sektioner:

Børns selvfølelse: - hjælp dit barn godt på vej (e-bog, epub)

Af: Petra Krantz Lindgren

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 223
Dato for udgivelse: 2015-02-18
Oversætter: Lotte Kirkeby Hansen
ISBN-13: 9788774672074
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2396 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Sveriges mest populære og anderkendte familieterapeut, Petra Krantz Lindgren, giver moderne forældre redskaber til, hvordan de håndterer konkrete hverdagsproblematikker.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

82,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Forældre skal ikke lære børn at blive perfekte. Forældre skal lære børn, at de er gode nok, helt som de er." Fia 8 år Børn er lydhøre. De har en indbygget løgnedetektor, som slår ud, når et voksent menneske ikke er ægte. I bedste fald bliver børnene forvirrede. Det er dog mere sandsynligt, at de oplever ubehag. Det er lidt uhyggeligt at være sammen med nogen, der gemmer sig bag en maske, for hvem er der egentlig inde bag masken? I værste fald begynder de at tvivle – på sig selv. Børn er lydhøre. De har en indbygget løgnedetektor, som slår ud, når et voksent menneske ikke er ægte. I bedste fald bliver børnene forvirrede. Det er dog mere sandsynligt, at de oplever ubehag. Det er lidt uhyggeligt at være sammen med nogen, der gemmer sig bag en maske, for hvem er der egentlig inde bag masken? I værste fald begynder de at tvivle – på sig selv. Med BØRNS SELVFØLELSE hjælper Petra Krantz Lindgren forældre og pædagoger til at blive tydelige i deres samtaler med børn. Bogen rummer en række værktøjer, klare pointer og konkrete eksempler på samtalesituationer, så man som læser føler sig genkendt og hjulpet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Børns selvfølelse: - hjælp dit barn godt på vej

Børns selvfølelse: - hjælp dit barn godt på vej

Sveriges mest populære og anderkendte familieterapeut, Petra Krantz Lindgren, giver moderne forældre redskaber til, hvordan de håndterer konkrete hverdagsproblematikker.