Bolsjoj Forstør

Bolsjoj (e-bog, epub)

Af: Merlin P. Mann

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 2016-03-16
Udgiver: Carlsen
Medforfattere: Merlin P. Mann, Johanne Algren
ISBN-13: 9788711523124
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2110 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tvillingerne Sara og Samuel er det nye store talentpar fra den kongelige danske balletskole. De er som blot 16-årige blevet inviteret til Bolshoi balletten i Moskva for at deltage i en forestilling, der kan blive afsættet til en enestående international karriere.
Sammen har de altid været stærke. Fokuserede, ambitiøse og fuldkommen opslugt af dansen, skønheden og hinanden. Udfordringen fra krop og psyke i forandring begynder at vise sig som små sprækker i deres isolation, og det er op til Saras vilje at støtte den mere skrøbelige Samuel og holde fast i drømmen og målet.
Men allerede inden ankomsten til Moskva indvarsles farlig uforudsigelighed og fristelse. Da de er på vej ind på balletten, føres en ung mand væk i håndjern. Det er Maksim på 18 år, søn af balletmesteren Grigory. Trods skønhed, charme og talent ødelagde Maksim sin egen dansekarriere med dårligt selskab, og Grigory er kontant i sin afregning, hver gang sønnen kommer i uføre.
Johanne Algrens 3. roman er en thriller om at blive voksen i spændingsfeltet mellem en superkontrolleret balletverden og et moskovitisk kaos.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bolsjoj

Bolsjoj