Borgen Forstør

Borgen (e-bog, epub)

Af: Jesper Malmose

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
Dato for udgivelse: 2013-02-19
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711396193
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 791 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
87,10 kr
zip_mp3
196,65 kr

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

BORGEN er historien om en kvindelig politiker, der overtager statsministerposten; om det politiske spil, spindoktorer og pressens rolle - og ikke mindst om de personlige omkostninger, det politiske spil har for de involverede.
I centrum står den 40-årige politiske leder Birgitte Nyborg, som gennem sin idealisme og store indsats sikrer sit parti en jordskredssejr og dermed står over for den største udfordring i sit liv: Hvordan udnytter hun mest effektivt de nyvundne mandater, og hvor langt vil hun gå for at opnå størst mulig politisk indflydelse? Hun er en kvinde med et brændende engagement, et stort hjerte - og kort tid at løbe på. Vil det lykkes hende at være en succesrig og professionel toppolitiker og samtid forblive tro mod sig selv?
Omkring Birgitte Nyborg møder læseren det galleri af personer, som kendes fra tv-serien: spindoktoren Kasper, journalisten Katrine, Arbejderpartiets Michael Laugesen, statsminister Hesselboe m.fl.
Romanen er skrevet af Jesper Malmose og baseret på det originale tv-manuskript af Adam Price (samt medforfatterne Jeppe Gjervig Gram og Tobias Lindholm).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Borgen

Borgen