Born to be wild – børns tumlen og slåskultur (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Rune Storli


Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788750046059
Udgivelsesdato: 02-11-2015
Udgiver: Akademisk Forlag
Oversætter: Lone Østerlind
Sideantal: 22 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 2131 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
PRIS
28,00 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Børns frie leg rummer mange elementer, som virker uforklarlige for os voksne. Vi er så vant til at se det, at vi måske ikke tænker over, at vi ikke forstår, hvad der foregår. Vi kalder det bare leg og fantasi. Sådan er barndommen, tænker vi. Og det er der ikke noget mærkeligt i. Men burde vi ikke forsøge at forstå, hvad der ligger bag ved børns forskellige legeudtryk? Er legen ikke for vigtig til, at den skal have lov at gå ubemærket hen?" – uddrag fra bogen
Denne bog sætter fokus på den fysisk vilde leg, der på engelsk kaldes "Rough-and-Tumble Play" (RTP) – en leg, hvor børn jagter og fanger hinanden, holder hinanden fast, sparker og slår og og viser sider af legen, der er udfordrende for voksne at forstå. Formålet med bogen er derfor at give læseren en nuanceret indføring i fænomenet, og hvad der karakteriserer denne form for leg.
Rune Storli er lektor ved Dronning Mauds Minne Høgskole, hvor han arbejder på afdelingen for idræt og sundhed. Han har bred undervisningserfaring fra friluftsliv og outdoor-aktiviteter i daginstitutioner og har i den forbindelse bidraget til flere fagbøger om dette emne. P.t. beskæftiger han sig med den vilde legs betydning for børns udvikling.
‘Born to be wild – børns tumlen og slåskultur’ er en digital single baseret på et uddrag af bogen ‘Vildt og farligt – om børns og unges bevægelsesleg’, Akademisk forlag 2015.

Anmeldelser (0)