BRODERSKABET Forstør

BRODERSKABET (e-bog, epub)

Af: Ole Clifford

Forlag: Clifford Media
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 639
Dato for udgivelse: 2017-03-17
Illustrator: Maija Hejgaard
Redaktion: Rebekka Hjerholt Svendsen
ISBN-13: 9788799957408
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1056 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Nervepirrende spændingsroman om tempelridderne og den hemmelige viden, de bragte med hjem fra Det Hellige Land – og som har påvirket vores verdensforståelse helt frem til i dag. Efterfølgeren til den popælære KATHARERNE.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

115,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

PARIS, 1307. Det franske kongerige er dybt forgældet. For at genoprette landets økonomi fordømmer Kong Phillippe den rige tempelridderorden og konfiskerer riddernes besiddelser, og med henrettelsen af den sidste stormester sætter kongen punktum for tempelriddernes epoke. Ordensbrødrene forsvinder sporløst sammen med deres store formuer, komplekse banksystem og den hemmelige viden, som de hjembragte fra Det Hellige Land. 700 år senere modtager hackeren Mikkel Halvorsen en kryptisk besked på sin telefonsvarer. Afsenderen er en excentrisk, italiensk rigmand, der ikke alene synes at have en næsten uhyggelig indflydelse, men også en dyb indsigt i Mikkels fortid. Italieneren lokker Mikkel og hans partner, den tidligere astrofysiker Viktor Thomsen, til at acceptere en researchopgave for et schweizisk broderskab af anonyme milliardærer – Fraternité Croix Blanche. Deres efterforskning kompliceres af finanssvindel, mord og indviklede koder, men fører efterhånden frem til en gådefuld sammenhæng mellem Bornholms rundkirker, en mystisk tempelridderkirke i Montsaunes og flere andre historiske bygningsværker – en sammenhæng, der spænder fra middelalderlige munkeordener og helt op til den moderne verdens magtelite. Sporet fører til et tophemmeligt bjergkompleks i Liechtenstein, og Mikkel og Viktor indser, at den gamle tempelridderorden måske alligevel ikke er uddød …

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

BRODERSKABET

BRODERSKABET

Nervepirrende spændingsroman om tempelridderne og den hemmelige viden, de bragte med hjem fra Det Hellige Land – og som har påvirket vores verdensforståelse helt frem til i dag. Efterfølgeren til den popælære KATHARERNE.