Brødrene Møller - Historien om et konservativt dynasti Forstør

Brødrene Møller - Historien om et konservativt dynasti (e-bog, epub)

Af: Nikolaj Bøgh

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 408
Dato for udgivelse: 2011-03-01
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711414583
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 5322 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Møller – et konservativt dynasti fortæller den spændende historie om et af Danmarkshistoriens vigtigste politiske dynastier. Mange af Møller-familiens medlemmer har sat tydelige fingeraftryk på dansk politik og på Det Konservative Folkepartis udvikling gennem det meste af det 20. århundrede – og helt op til i dag. Samtidig giver beskrivelsen af familiens tanke- og arvegods forudsætningen for at forstå regeringens kantede udenrigsminister, Per Stig Møller.
Aksel Møller kæmpede en hård og sejrrig kamp for at holde Konservativ Ungdom på demokratiets smalle sti, mens hans jævnaldrende i mellemkrigstiden begyndte at gå med skrårem og blanksorte støvler. Han sejrede og fortsatte en politisk karriere - men døde som 52-årig.
Poul Møller - der er en nøgleperson for at forstå det Konservative Folkepartis kriser idag - var ligeledes en karismatisk taler, der som en af de få konservative i den nyere politiske historie var i stand til at formulere et alternativ til Socialdemokratiet velfærdsmodel. Men som 52-årig måtte han forlade politik på grund af sygdom.
Per Stig Møller, landets mest populære minister og Poul Møllers søn, er som sine forældre og farbroderen en lysende begavelse og stor idealist. Men som for resten af familien har indre eller ydre omstændigheder spændt ben, hver gang han nærmede sig magtens tinde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Brødrene Møller - Historien om et konservativt dynasti

Brødrene Møller - Historien om et konservativt dynasti