Byen og øen Forstør

Byen og øen (e-bog, epub)

Af: Benn Q. Holm

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 480
Dato for udgivelse: 2011-09-20
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711404157
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 611 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
87,10 kr
zip_mp3
87,95 kr

87,10 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

BYEN 0G ØEN er Benn Q. Holms ambitiøse bud på den globale generationsroman og store kollektive samtidsroman. Romanen ligger i naturlig forlængelse af hovedværkerne HAFNIA PUNK og ALBUM.
Den ny roman tager på mange måder tråden op fra ALBUM, der også spændte over tre årtier, men denne gang udspilles handlingen i 80erne, 90erne og 00erne. Derudover adskiller den ny roman sig på to vigtige punkter: Det er ikke en familiekrønike, men en generationsroman, der følger fem venner fra studentertiden og frem mod de 50 år. Og vigtigst: Det er ikke en Danmarkskrønike, men en global roman, der bevæger sig over flere kontinenter.
Romanen starter omkring 1980 og bevæger sig gennem tre årtier med tidsbilledet som diskret optegnet baggrund: murens fald, den jugoslaviske borgerkrig, IT-boblen, tsunamien osv. Vi følger de fem gymnasie- og studiekammerater: mod/punkeren Espen Halberg, yuppien Anders Berner, den islandske digter og studerende Pétur Bjarnasom samt den frivole teenager Molly Hastrup og den pæne pige Camilla Soares. Undervejs kommer vi til både Vanløse, Island, London, N.Y., Brunei, Tirana og, ligesom i en rigtig udviklingsroman, hjem igen. Da vennerne til slut mødes igen for at mindes en afdød fælles ven, er de alle på forskellige vis blevet mærket af livet og de tre årtier, der er gået, siden vi mødte dem første gang. Romanen er en lang tur ned ad Memory Lane - og ad Boulevard of Broken Dreams.
Først og sidst er BYEN OG ØEN en række menneskelige historier, der flettes ind og ud af hinanden; historier om venskab, forelskelser og bristede illusioner.
"En på alle måder "stor" samtidsroman, som sandsynligvis vil høste lige så meget velfortjent anerkendelse som "Album"."
- Litteratursiden

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Byen og øen

Byen og øen