Clue 3: Undervandsmysteriet Forstør

Clue 3: Undervandsmysteriet (e-bog, epub)

Af: Jørn Lier Horst

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Clue
Sideantal: 152
Dato for udgivelse: 2014-04-30
Nr. i serien: 3
Udgiver: Carlsen
Oversætter: Karen Vad Bruun
ISBN-13: 9788711349403
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1769 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Cecilia Gaathe bor på Pensionat Perlen i den idylliske Skudebugt. Sammen med vennerne Leo, Une og hunden Egon bliver hun igen viklet ind i et mysterium.
Et filmhold er kommet til Skudebugten, og stedet vrimler med skuespillere og kamerafolk. Det viser sig, at ikke alle Pensionat Perlens beboere er dem, de udgiver sig for at være, og ikke alle er lige interesserede i at blive fanget af kameraerne. Også havbunden har sine hemmeligheder. Nede fra dybet dukker en sko op. Den indeholder knoglerne fra en menneskefod. Er der mon en sammenhæng mellem begivenhederne i kulisserne under filmoptagelserne og det, der skjuler sig under vandet?
Cecilias mor forsvandt til en sommerfest for et år siden, og hun blev fundet druknet på stranden et stykke tid efter. Politiet konkluderede, at der var tale om en ulykke, men den konklusion har Cecilia aldrig kunnet forene sig med.
Undervandsmysteriet er 3. bind i den spændingsfyldte krimiserie CLUE til børn og unge fra ca. 9 år. Clue er engelsk og betyder ledetråd eller spor til at løse et mysterium. Desuden er CLUE sat sammen af navnene på seriens fire hovedpersoner: Cecilia, Leo, Une og hunden Egon.
Jørn Lier Horst er politimand og forfatter. Han arbejder som efterforskningsleder ved politiet og er en af Norges mest populære krimiforfattere for voksne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Clue 3: Undervandsmysteriet

Clue 3: Undervandsmysteriet