Da månen faldt ned Forstør

Da månen faldt ned (e-bog, pdf)

Af: Kim Rosenstand

Forlag: SAXO Publish
Format: pdf
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2016-03-06
ISBN-13: 9788740444117
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 8442 KB
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

34,40 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ni historier fra Danmark og verden. I fortid og fremtid. Læs om svampejægeren i år 2039, som finder en afhugget kvindehånd. Tag med til Grækenland sammen med en selvmordskandidat.
Læs erotiske novelledigte. Eller en dyster jagthistorie på kun én enkelt side.
Der er også historier som hylder eventyr og romantik. En talende kat afslører alt. Du møder Eskild. Han samler på nøgler og bor på institutionen, Egely. Måske er han den mest normale person i novellesamlingen?
De ni historier i novellesamlingen:
"Pigen og celloen" - en hybridhistorie. Novellegenren møder digtningen. Erotik og forførelse. En nytårsnat i Barcelona.
"Indigo rørhat". Rejs med til år 2039. En arbejdsløs kok leder efter en eksklusiv spisesvamp, men finder en afhugget legemesdel.
"Suicide Bob". Den psykotiske selvmordskandidat, Bob er på rejse i Grækenland. En sort historie ledsaget af skæve rejsefotos.
"Vindfløjten". En alenemor møder en dæmon. Hun bliver fristet til, at tage imod hans gave. En moderne novelle med eventyrtræk.
"Katten på Manhatten". Katten Leslie stikker af fra sine mennesker. Nu vil han lære at tale. En 2-in-1 fortælling fra et skævt univers.
"Eskilds nøgler". Mød Eskild fra institutionen Egely. Han samler på nøgler og følger dagens rutiner. En dag gør han et anderledes fund.
"Belvedere". En gammeldaws/ oldschool fortælling fra et gammelt kejserrige. Hofkokken er ikke den, han ser ud til at være.
"Ag-ne-te". Endnu en fræk hybridhistorie. En orlovsramt frømand forføres af naboens datter. En hyldest til en dansk digtertradition.
"Efter månen er rykket nærmere". Samlingen afsluttes af en One Page Story. Tag med på en jagt, hvor trofæerne er alt andet end normale. Alle ni historier er skæve og skrevet med en pen, som båder rummer humor og fantasi.
DA MÅNEN FALDT NED er Kim Rosenstands første novellesamling. Han er dansk- og skrivekunststuderende. Merkonom i kommunikation og formidling. Han har arbejdet med marketing, digte og sangskrivning igennem en årrække.
Kims varemærke er en letlæselig stil, hvor siderne drøner afsted.
Læs også Kim Rosenstands debutroman, Bøflerne synger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Da månen faldt ned

Da månen faldt ned