Da regnbuen forsvandt Forstør

Da regnbuen forsvandt (e-bog, epub)

Af: Hjørdis Varmer

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 189
Dato for udgivelse: 2016-12-12
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711479827
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1060 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Marie er kun 17 år, men hendes liv har allerede taget en meget alvorlig drejning. Hun er både blevet gift og fået barn tidligt, men da hendes mand dør, må hun rejse fra landet til København. Det viser sig at være svært at få pengene til at række, og Marie er tvunget til at efterlade sit barn hos en led plejemor. Marie er ulykkelig. Hvordan skal det hele gå?
'Da regnbuen forsvandt' er endnu en velskrevet historisk børnebog fra Hjørdis Varmers hånd. Bogen giver børn og unge et indblik i, hvordan livet var for fattige mennesker i gamle dage i Danmark. Et liv der betød, at man nogle gange var nødt til at tage svære valg, selv om man kun var teenager.
Hjørdis Varmer (f. 1936) er en dansk forfatter og foredragsholder, som debuterede i 1971 med børnebogen "Per og Torben pjækker den". Hun har skrevet over 100 romaner, novellesamlinger og biografier med særligt fokus på historiske børnebøger. Hjørdis Varmer vandt Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris i 1987, Martin Andersen Nexø Legatet i 1997 og Lise Louise Laura Volst Pris i 2000.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Da regnbuen forsvandt

Da regnbuen forsvandt