Darknet: Den 6. Engel Forstør

Darknet: Den 6. Engel (e-bog, epub)

Af: Carsten Kjær Busk

Forlag: Hovedjægerne Aps
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Auditøren
Sideantal: 356
Dato for udgivelse: 2017-06-23
Udgivelse: 1
Nr. i serien: 2
Redaktion: Susanne Jespersen
ISBN-13: 9788799881383
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 453 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
"Charlotte Winther, er i den grad tilbage, fedt" " Det er satme noget skrammel, hvis det findes i virkeligheden. God bog" " Sovende børn, stempelkaffe, P-tærter og årets fedeste krimi"

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Paperback
129,95 kr
epub
39,90 kr

39,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Forlaget skriver: Læserne og anmelderne var begejstret for Carsten Busk debut spændingsroman "Auditøren - Intet er som det syner" " Auditøren er kort og godt en toptunet Pageturner" - skrev bla. Finn Hansen. Krimicirklen Den superseje Auditør og hendes faste følgesvende, er nu tilbage i opfølgeren. DARKNET - DEN 6. ENGEL. Charlotte Winther løber en tur i Nørreskoven langs Vejle fjord. Snefnug falder blidt på hendes kolde næse. Der er bare 14 dage til jul. En forsvunden person viser sig, og hun hvivles ind i opklaring af en gruopvækkende sag. Kriminelle er brudt ind på et topsikret P4 laboratorie i Rotterdam. En forsker fra laboratoriet bliver bragt ind på et lokalt hospital, men dør kort efter ankomsten af uforklarlige årsager. Darknet, internettets onde lillebror tilbyder alt hvad tvivlsomme købere med ikke sporbare betalingsmidler vil have. Og nu er der noget særligt på auktion. Sporerne trækker i retning af Danois. Danskeren, fra Fremmedlegionens hemmelige verden. Forsvundne og evigt forbundne venner bevæger sig, dybt ind et i kriminelt parallelt univers. Et dæmonisk fællesskab hvor lyset, er mørket.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Darknet: Den 6. Engel

Darknet: Den 6. Engel

"Charlotte Winther, er i den grad tilbage, fedt" " Det er satme noget skrammel, hvis det findes i virkeligheden. God bog" " Sovende børn, stempelkaffe, P-tærter og årets fedeste krimi"