De afmægtige (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Hans Bjerregaard


Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711480311
Udgivelsesdato: 23-10-2015
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Sideantal: 264 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 1135 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
PRIS
95,40 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Moderne roman om vor tids mennesker og om tidens brændende problemer. En bog, hvis handling spiller fra midten af 30’erne til krigsudbruddet i september 1939.
Romanen har satirisk sigte, men rummer tillige en mængde virkelighedsstof fra højst forskellige miljøer i krisernes og krigsfarens tegn. Der afbildes en række samfundstilstande med en accent, der var typisk for tiåret 1930-40.
Der fortælles om det trygge borgerskab, om de store forretningsmænd, om den unge, desillusionerede akademiker, om bourgeoisiets damer og arbejderpiger, om idealisten og den kyniske stræber, om ejeren af varehuset Stambul og udgiveren af bladet Folkets Røst – et tværsnit af alle samfundslag og et indblik i tidens både åndelige og materielle modeluner. Der berettes om seksdagesløb, badeliv, faldskærmsudspring, storbyens underverden og forrygende danseaftener i DanmarksParken.
Bogens voldsomme handling munder ud i katastrofen, lige da krigsudbruddet kommer. Bogens personer konfronteres med jerntidens barske virkelighed og føler sig afmægtige over for tidsskæbnens blinde tilfældighed.
Hans Bjerregaard er født i 1907 og død i 1987. Han var i henved 60 år sognepræst i Hjermind. Udover Fanget har han blandt andet skrevet romanerne De afmægtige (1942) og Sorte Nordlys (1947).

Anmeldelser (0)