DE ELSKENDE I TOSCANA Forstør

DE ELSKENDE I TOSCANA (e-bog, epub)

Af: Ole Clifford

Forlag: Clifford Media
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 270
Dato for udgivelse: 2017-03-22
Illustrator: Silvana Nikolic
ISBN-13: 9788799957491
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 549 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
DE ELSKENDE I TOSCANA er en roman om livet før og efter døden, men først og fremmest en skildring af kærlighed, familiesammenhold, venskab og personlig udvikling.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
115,50 kr
zip_mp3
131,95 kr

115,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Anmelderne skrev: ”Meget udansk og en storslået ode [hyldest] til den uselviske og altoverskyggende kærlighed blandt modne mennesker.” Ugemagasinet ’Alt’ ”En fortælling om moden kærlighed, skæve eksistenser og italiensk levevis. Det hele krydret med en kontant sjælemagi, som man kan sluge råt eller tage afstand fra.” Ugemagasinet ’Femina’ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Rammen er det solmættede Italien, hvor der er plads til store følelser og tid til eftertanke. Omgivet af sine nærmeste er den 85-årige Ellen Winther ved at tage afsked med livet, og gennem denne magisk-realistiske kærlighedsfortælling snor sig hendes livs historie. For hendes barnebarn, Rita Delgado, får den gamle dames sidste dage altafgørende betydning. I en menneskealder har Ellen Winther boet i Italien og i anledning af sin runde fødselsdag har hun samlet sin store familie og alle sine venner til fest. Med glasset hilser hun på gæsterne, da blikket stivner. Hun forbliver stående med en antydning af et smil på de rødmalede læber, og det varer lidt, før det går op for selskabet, at Ellen Winther netop har taget afsked med den bevidste del af sit liv. Som i en tåge passerer hendes liv revy og snor sig som en rød tråd gennem denne forunderlige kærlighedsfortælling, der udspilles på flere niveauer. Ellen Winthers barnebarn – den nu 37-årige kunstner – Rita Delgado påtager sig at pleje den syge sammen med den midaldrende italienske læge, Etienne Bianco, der dulmer sjælesmerterne med alkohol og piller. Sammen begiver de sig på en udfordrende, men livsbekræftende rejse op gennem Italien – til Rom og San Gimignano i Toscana – hvor sanser, følelser og åndelighed påvirker dem på en måde, der kommer til at sætte evige spor.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

DE ELSKENDE I TOSCANA

DE ELSKENDE I TOSCANA

DE ELSKENDE I TOSCANA er en roman om livet før og efter døden, men først og fremmest en skildring af kærlighed, familiesammenhold, venskab og personlig udvikling.