De gule blades ånd Forstør

De gule blades ånd (e-bog, epub)

Af: Jørn Riel

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 167
Dato for udgivelse: 2017-12-06
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711921449
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 891 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

epub
60,70 kr
zip_mp3
87,95 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det danske navn Madsen på en grav i Nordthailand lokker fortælleren (og læseren) ind i en forunderlig verden af illegale savmøller, kendte og ukendte stammefolk, et rejsebordel, en mobil biograf samt en dansk løjtnants frygtelige oplevelser i en hed og fugtig jungle.
Den danske forfatter Jørn Riel (f. 1931) debuterede med romantrilogien "Mine fædres hus" (1970-72), men havde inden da rejst rundt i det meste af verden, blandt andet i forbindelse med forskellige erhverv. Jørn Riel var en del af Lauge Koch-ekspeditionenen (1951-53) og var efterfølgende udstationeret i Grønland i 10 år. Imellem 1964-71 arbejdede han hernæst som FN-observatør, før han omlagde sin karrierevej og blev forfatter. Riel har både udgivet store romaner såvel som små novellesamlinger, og i 2010 blev Jørn Riel tildelt Det Danske Akademis Store Pris, der udover hædersbevisningen består af 300.000 kroner.
"Vaskeægte Riel-skrøne, ikke fra Nordøstgrønland, men Sydøstasien … Alvorlig baggrund for en letbenet og selvfølgelig skrupgrinagtig beretning om de to danske tivoligardisters genvordigheder."
- Søren Vinterberg, Politiken
"Som fortæller er Riel så meget i overskud, at han ikke behøver at presse situationerne til sidste grine-dråbe. Det er flot.
- Marianne Rosen, Information
"Forfatteren er meget læst og denne lange skrønefortælling er også stadige læseværdig. Ud fra en tilsyneladende virkelig begivenhed fortælles en munter historie udspillet omkring den lille havneby Nong Sang i Siams jungle i året 1912... Til byen kommer den engelske fotograf miss Clare Browning og danskerne premierløjtnant Jensen og korporal Madsen, der er sendt ud for at undersøge tyverier fra Siam Teak Company. Med disse mærkværdige personer får forfatteren fermt drevet fortællingen frem mod den overraskende pointe."
- Birgit Sloth, lektør

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De gule blades ånd

De gule blades ånd