De gule fugle Forstør

De gule fugle (e-bog, epub)

Af: Kevin Powers

Forlag: Rosinante & Co.
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 216
Dato for udgivelse: 2013-05-16
Udgiver: Rosinante
Oversætter: Claus Bech
ISBN-13: 9788763824149
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 814 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
49,95 kr
epub
88,00 kr

88,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

DE GULE FUGLE er en samtidsroman om krigens konsekvenser og samtidig en poetisk skildring af mod, venskab og kærlighed til livet midt i en brutal virkelighed.

I den irakiske by Al Tafar balancer enogtyvårige Bartle og attenårige Murphy på kanten af liv og død uden at forstå omfanget af den kamp, de står midt i.
Før afrejsen til Irak har Bartle lovet Murphys mor at passe på hendes søn. Men under krigen bliver Murphy stadig mere fjern, og en dag forsvinder han. Nogen har imidlertid set ham gå nøgen og blodig gennem byen, og til sidst finder Bartle ham tortureret og myrdet. For Bartle begynder nu kampen imod at gå fra forstanden i en verden fyldt med løgne og uretfærdighed

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
21-01-2011

Kristian Kirk Mailands fotobog om et helt almindeligt, helt igennem gennemsnitligt hovedstrøg i en mere end gennemsnitlig provinsby i det helt almindelige og gennemsnitlige ”Udkantsdanmark” er god. Hvis man giver sig tid. For torvet er lurvet, slidt. Det er smukt. Det skinner. Det er gammelt. Det er skummelt. Store Torv er mønstre og mennesker. Store Torv er tomhed og fravær. Store Torv kan være international hygge og ultra mega meget provins. Hvis man vil. Eller ikke har for travlt. Og her ligger bogens styrke. Vi får Store Torv i langsomt tempo. Der er tid til at se, tid til at fordøje de mange vinkler og småhistorier, der dagligt bliver Store Torv til del.

Tak til Kristian Kirk Mailand for at give nysgerrigheden et los i røven. Bogen er oplagt som gaveidé.

Bedømmelse 
14-01-2011

Torvet fra nye vinkler.
Vi vader omkring i vores virkelighed og ser den ikke altid rigtigt an. Hjernen slår fra og kører på automatpilot, og det tror da også pokker at gå rundt med højspændte sanser og registrere alt omkring én, hver gang man krydser Store Torv i Rønne. Det ville kræve alt for megen opmærksomhed og energi, og man ville stensikkert komme hjem uden den pakke gær, man gik ud for at købe. På automatpiloten, til gengæld, kan man bevæge sig gennem byen og have mentalt overskud til både at lade tankerne vandre og huske sine indkøb. Men derfor kan det dog være både interessant og sjovt i overført betydning ind imellem at løfte blikket og se på det hele én gang til. Det har Kristian Kirk Mailand gjort, hvilket der er kommet en fotobog ud af med det prosaiske, men præcise, navn ”St. Torv – fotografi.”

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

De gule fugle

De gule fugle