De måske kristne Forstør

De måske kristne (e-bog, pdf)

Af: Iben Krogsdal

Forlag: Forlaget Anis
Format: pdf
Sprog: Dansk
Sideantal: 253
Dato for udgivelse: 2012-04-04
Udgivelse: 2
ISBN-13: 9788774576112
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 907 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf
De måske kristne er en bog om folkekirkedanskere og de forandringer, der i lyset af psykologiseringen i disse år viser sig i deres livssyn.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
173,15 kr
pdf
112,25 kr

112,25 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

De måske kristne er en bog om folkekirkedanskere og de forandringer, der i lyset af psykologiseringen i disse år viser sig i deres livssyn. Gennem interviews tegnes der i bogen et billede af især to tendenser inden for den folkelige kristendom: Den første er, at kristendommen forsvinder fra tilværelsens forgrund men til gengæld får stadig større betydning som baggrund. Den anden er, at kristendommen bliver tolket i lyset af en fremvoksende gør-det-selv spiritualitet Det er bogens tese, at mennesker i dag ransager sig selv som aldrig nogensinde før for at forklare, hvorfor deres liv er blevet, som det er. Forklaringer henter man ikke længere fra en uransagelig Gud udefra – men fra dybderne i ens egen krop og ens eget sind.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
20-08-2013

Fantastisk ide. Bogen er virkelig inspirerende til italesætte døden med børn. Den giver et rum for voksne og børn at dele deres tanker og følelser i forbindelse med at miste en man har kær. Jeg kun kun varmt anbefale Mindelegen.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

De måske kristne

De måske kristne

De måske kristne er en bog om folkekirkedanskere og de forandringer, der i lyset af psykologiseringen i disse år viser sig i deres livssyn.