De nye Silkeveje: Mod en anden verdensorden (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Peter Frankopan


Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788774674115
Udgivelsesdato: 30-09-2019
Oversætter: Lone Østerlind
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 2006 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
I "De nye Silkeveje. Mod en anden verdensorden" samler den internationalt anerkendte historiker Peter Frankopan det fragmenterede nyhedsbillede til et meningsgivende hele og viser, hvilke diplomatiske og handelsmæssige forbindelser der styrer moderne global politik i dag og – ikke mindst – i morgen. Peter Frankopan, født 1971, er en af Englands førende historikere og forfatter til den internationale bestseller "Silkevejene. En ny verdenshistorie" (da. 2017). Han er desuden professor i global historie og leder af Center for byzantinske studier ved Oxford University.
Formater / udgaver
117,40 kr
PRIS
117,40 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Trump, Brexit, Ruslands annektering af halvøen Krim og USA’s igangværende handelskrig med Kina – den daglige nyhedsstrøm er fuld af dramatiske begivenheder, der sætter spørgsmålstegn ved den liberale regelbaserede verdensorden, som har domineret i generationer.

I "De nye Silkeveje. Mod en anden verdensorden" samler den internationalt anerkendte historiker Peter Frankopan det fragmenterede nyhedsbillede til et meningsgivende hele og viser, hvilke diplomatiske og handelsmæssige forbindelser der styrer moderne global politik i dag og – ikke mindst – i morgen.

For vestlige politikere har sovet i timen, og lande som Kina, Iran og Rusland tilbyder i dag en stærk økonomisk og kulturel modfortælling til USA og Europas liberale verdensorden. En modfortælling, der griber tilbage til middelalderens Silkeveje, og til en tid, hvor verdens centrum ikke var USA og Europa, men Mellemøsten og Asien.

Peter Frankopan, født 1971, er en af Englands førende historikere og forfatter til den internationale bestseller "Silkevejene. En ny verdenshistorie" (da. 2017). Han er desuden professor i global historie og leder af Center for byzantinske studier ved Oxford University.

Anmeldelser (0)