De røde skjolde Forstør

De røde skjolde (e-bog, epub)

Af: Hans Lyngby Jepsen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: De røde skjolde
Sideantal: 90
Dato for udgivelse: 2017-03-16
Nr. i serien: 1
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711595015
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 733 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rikard er kun 9 år, da hans far, der er af vikingeslægt, dør, og Rikard bliver hertug af Normandiet. Men den franske konge vil have området for sig selv, og tager Rikard til fange. Til hans undsætning kommer den trofaste soldat Osmund, der må igennem mange strabadser for at befri sin herre.
Hans Lyngby Jepsen (1920-2001) var en dansk skønlitterær forfatter. Hans Lyngby Jepsen blev født på en fattiggård i Aalborg, hvor hans far var forstander. Han flyttede fra byen efter studentereksamen for at studere på Polyteknisk Læreanstalt i København. Hans Lyngby Jepsen debuterede i 1943 med en novelle i Politiken, i 1945 udkom hans første novellesamling og i 1946 debuterede han som romanforfatter.
I perioden 1964-88 boede han på Sicilien. Øen, dens folk og landskaber blev en stor inspirationskilde for forfatteren, der med kærlig humor og den fremmedes distance skildrede dette særegne folkefærd. Efter 1988 boede Hans Lyngby Jepsen henholdsvis i København, på Frederiksberg og i Nordjylland.
Hans Lyngby Jepsen bestred indflydelsesrige poster i både Dansk Forfatterforening og Danske Skønlitterære Forfattere, og var i det hele taget en kendt og anerkendt skikkelse i det litterære landskab.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De røde skjolde

De røde skjolde