De sidste sande amatører: en bog om og for kommunalpolitikere Forstør

De sidste sande amatører: en bog om og for kommunalpolitikere (e-bog, epub)

Af: Carsten Lê Madsen

Forlag: Gyldendal
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2015-09-18
Udgivelse: Edition 1
Udgiver: Gyldendal
Medforfattere: Carsten Lê Madsen, Ulrik Kjær
ISBN-13: 9788702163674
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1312 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

68,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En lokalpolitiker skal ikke være en folkevalgt udgave af en virksomhedsleder, mener Carsten Lê Madsen og Ulrik Kjær, for samfundet har brug for amatører i kommunalpolitik. Ikke de inkompetente amatører, men de ikke-politisk-uddannede amatører. Madsen og Kjær diskuterer i denne bog, hvad amatører kan bruges til i lokalpolitik – og i det hele taget, hvad kommunalpolitikernes, kommunalpolitikkens og kommunernes rolle er og bør være i vores samfund.

Forfatterne taler for, at lokalpolitikere netop ikke skal konkurrere med de ansatte embedsmænd i forvaltningerne om at være mest professionelle. De skal tilføje deres forskelligartede baggrund og ståsted til det kommunalpolitiske: ”Vi ser det som værdifuldt, at der [i lokalpolitik] deltager folk, der igennem civile job eller uddannelser udsættes for samfundet omkring dem, og som derfor kan tilføre kommunalpolitikken flere forskellige sociale perspektiver.”

Forfatterne tegner et billede af, hvad lokalpolitikeren kan – og ikke kan – i kommunalpolitik. Og giver læseren et overblik over, hvad lokalpolitikeren har af råderum i forhold til borgerne, kommunen, forvaltningerne, medarbejderne i kommunen, staten, partiet … Og hvor lokalpolitikeren har sin berettigelse som amatør. Det overblik har enhver med interesse i kommunalpolitik brug for!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De sidste sande amatører: en bog om og for kommunalpolitikere

De sidste sande amatører: en bog om og for kommunalpolitikere