Den åndelige akse. Roman (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Klaus Kjøller


Forlag: KJOELLER.dk
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740493252
Udgivelsesdato: 12-11-2014
Filtype: epub
Filversion: 2.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 427 KB
Kopibeskyttelse: Ingen
PRIS
60,20 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Få dage inden folketingsvalget 2008 kidnappes Statsministeriets åbenhedsombudsmand, Ivar Olavson. De fundamentalistiske kidnappere kræver ikke kun de sidste danske tropper hjem fra Afghanistan, men også offentliggørelse af hemmelige lydoptagelser fra statsministerens kontor.
Begge krav afvises blankt af statsministeren som i første omgang bakkes op af alle politiske partier til at indføre begrænsninger i pressefriheden mens gidselaffæren kører.
Snart efter bryder den politiske enighed dog sammen, og gidselaffæren fylder hele valgkampen. Statsminister Alex Ota Poulsen og hans spindoktor, Bart Smilas, søger med alle midler desperat at forhindre et jordskredsvalg til fordel for ekstremistpartierne.
For at afværge denne trussel mod demokratiet går dronningen på skærmen og appellerer til gidseltagerne. Herefter frafalder gidseltagerne ét af kravene. Imens samler Ivar Olavson i sit fangenskab beviser på at gidseltagerne i virkeligheden ikke er muslimske fanatikere. Men vil det lykkes ham at slippe levende ud og overbevise medierne og befolkningen om svindelen? Og at afsløre den skyldige?
Sagt om bogen:
”Det er en bidende satirisk roman, der bygger på en vekselvirkning mellem det, der faktisk er hændt, og romanens fremstilling” (Nordjyske Stiftstidende)
"Underholdende roman for læsere, der interesserer sig for samtidspolitisk satire, og som evt. har læst
forfatterens 2 forrige romaner, som er selvstændige bind i serien” (Lektørudtalelse, Indbindingscentralen (bibliotekerne)
Den satiriske romanserie Publicisterne omfatter ”Dronningens hund” (1999, 2014), ”Lingos lov” (2005, 2014) og ”Den åndelige Akse” (2007, 2014). Bøgernes gennemgående hovedperson er lektor i politisk kommunikation ved Københavns Universitet, Ivar Olavson. Andre dominerende personer er toppolitikere, deres rådgivere og ledende personer fra medieverdenen. Seriens bøger kan læses uafhængigt af hinanden.
Læs mere på KlausKjoeller.dk.

Anmeldelser (0)