Den åndløse dansker Forstør

Den åndløse dansker (e-bog, epub)

Af: Sørine Gotfredsen

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: epub
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2014-11-28
ISBN-13: 9788774671374
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 324 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
En hårdtslående debatbog fra Danmarks stærkeste kvindelige debattør. Sørine Gotfredsen uddeler øretæver til DEN ÅNDLØSE DANSKER.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
187,45 kr
epub
65,95 kr

65,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Er danskerne i færd med at udvikle sig til et åndløst folk? Sådan spørger Sørine Gotfredsen, debattør, journalist og præst, i denne bog. Og svarer selv: Ja, vi savner ånd især hos de mennesker, der sætter den offentlige dagsorden. Men også helt ind i de små stuer siver åndløsheden, og det er der ingen af os, der bliver bedre eller mere interessante mennesker af. Tværtimod. Men hvad er svaret på åndløsheden? Det er dels at påvise den og det gør Sørine Gotfredsen med sylespids præcision hos egoistiske børnefamilier, magtbegærlige politikere, selvudslettende præster og overfladiske meningsmagere. Dels er det at vise alternativet. Åndfuldheden. Den begynder der, hvor man lærer at se bare en lille smule ud over egen næsetip. Den åndløse dansker er en hårdtslående debatbog fra Danmarks stærkeste kvindelige debattør.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den åndløse dansker

Den åndløse dansker

En hårdtslående debatbog fra Danmarks stærkeste kvindelige debattør. Sørine Gotfredsen uddeler øretæver til DEN ÅNDLØSE DANSKER.