Den blinde Seer - Gwyinedd Forstør

Den blinde Seer - Gwyinedd (e-bog, pdf)

Af: Vibeke Rolskov

Forlag: Skriveforlaget
Format: pdf
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2016-01-07
ISBN-13: 9788793370036
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 5119 KB
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

110,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

”Den blinde Seer - Gwyinedd” er anden bog i en række spirituelle eventyrromaner for voksne om Gwyinedd, den parallelle elververden. Gwyineddfortællingerne er inspirerede af det keltiske træorakel Ougham og mystikeroplevelser, der åbner for åndelig udvikling. Et udførligt resumé af den første bog, DØREN, er indlagt.
Seeren
En ”skygne” er en særligt sensitiv seer, der mestrer telepati og bærer uindskrænket erindring om tidligere liv og nøgler til åndelige dimensioner. En skygne må kun tale sandhed. Samskygner er man, når to danner eet hele og har en særlig samhørighed. Efle Traust er ”mandselsker”, kunstner og kaldes tvefædret. Muin Skarpøje er opvokset alene i pilehulerne med gemt viden. De oplever tvillingflammen og vælger den ubetingede kærlighed trods ethvert skel af historie, magt eller køn. De er begge skygner og kommer fra stjernerne.
Træernes orakel – Ougham
Træernes hemmelige spirituelle energi indgår i helheden. De navne, der var fundet i keltiske og norrøne kilder, har en egen magisk effekt ifølge deres betydning og virker ind på handlingen - også dybere end den bevidste intention. Således betyder egens hemmelige navn duirr (druide) døren mellem verdnerne.
Gwyinedd er mellemverdenen – i flerdimensionel verdensoplevelse
Det sære navn Gwyinedd betyder glædens og nuets verden, hvor man er i en udvikling til sit højere selv, og hvor ægte opløftelse og oplysning opnås. Den mellemste af 3 verdener. Navnet er lånt fra den keltiske mytologi; kendt keltisk/ nordisk bronzealder symbolik: De tre cirkler flettet sammen. Fortid, nutid, fremtid - tidens opløsning som hos nornerne.
I fortællingernes Gwyinedd er der flere parallelverdener, man kan krydse over til: Vores nymenneskeverden, Den anden Side, samt de åndelige dimensioner tilhørende lyslegemerne, englekroppene, og den højere, oplyste bevidsthed; selvet.
Bevidstgørelse
En skygne eller duirr oplæres til at vandre i lyslegemerne i forskellige dimensioner. De klarser skyggerne i sjælens dyb og omformer dem til lys. De mestrer telepati og helbreder sjæle og legemer. En skygnemester bør desuden kunne vandre i tid, da den lineære tid er en illusion for ham, og skal kunne klarse for andre sjæle, uden søgen efter egoets magt.
En lignende bevidstgørelse sker for mange lysarbejdere og sensitive mennesker netop nu. Den blinde Seer inviterer til inspiration og genkendelse gennem læsningen.
En fortælling om at være til stede for lys – og for den kærlighed, der ikke er en følelse, men en skaberkraft.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den blinde Seer - Gwyinedd

Den blinde Seer - Gwyinedd