Den falske karakterbog Forstør

Den falske karakterbog (e-bog, epub)

Af: Hans Lyngby Jepsen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 94
Dato for udgivelse: 2016-11-14
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711595039
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 690 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Det er efter skoletid, de lange gange mellem klasseværelserne er tomme. Matematiklærerinden frøken Fang straffer ham ved at sende ham til rektor, fordi han ikke har afleveret sine hjemmeopgaver.
Hånden tøver foran døren, men det skal jo overstås. Han vinder ikke noget ved at vente. Så banker han på - men så svagt, at kun han selv hører det. Han banker igen og hører rektors stemme:
'Kom ind.'"
Knud klarer sig dårligt i skolen. Han glemmer at aflevere sine opgaver og får kedelige karakterer. Knud er bange for at vise sin karakterbog til sine forældre, så han beslutter sig for at forfalske den. Men hvis de voksne opdager det, er Knud for alvor i problemer ...
Hans Lyngby Jepsen (1920-2001) var en dansk skønlitterær forfatter. Hans Lyngby Jepsen blev født på en fattiggård i Aalborg, hvor hans far var forstander. Han flyttede fra byen efter studentereksamen for at studere på Polyteknisk Læreanstalt i København. Hans Lyngby Jepsen debuterede i 1943 med en novelle i Politiken, i 1945 udkom hans første novellesamling og i 1946 debuterede han som romanforfatter.
Hans Lyngby Jepsen bestred indflydelsesrige poster i både Dansk Forfatterforening og Danske Skønlitterære Forfattere, og var i det hele taget en kendt og anerkendt skikkelse i det litterære landskab.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
25-04-2017

Den falske karakterbog

Er den omtalte Knud samme som Knud Lyngby Jepsen, der ejede Vinterhuset i Aarestrup i 1988 og er han bror til forfatteren ? Jeg spørger som interesseret lokalhistoriker. Bogen er en fin og korrekt beskrivelse af livet som jeg erindre det for 75 år siden. Den bør alle unge læse !

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Den falske karakterbog

Den falske karakterbog