Den Feminine Kraft Forstør

Den Feminine Kraft (e-bog, pdf)

Af: Lucindra Light

Forlag: SAXO Publish
Format: pdf
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2016-02-27
ISBN-13: 9788740487114
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 785 KB
Kopibeskyttelse: Ingen
Bogtype: Ebog
Filtype: pdf

Inden for 10 minutter på e-mail

55,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den Feminine kraft er en meget fin og meget dybtgående energi, som på nogle måder er anderledes og stærkere end den maskuline energi. Kvinder skal bruge sin kraft til at skabe, helbrede og forandre. Kvinden er mere magtfuld og handlekraftig end hun selv tror. Det er vigtigt at lære sig selv at kende og at acceptere at være den man er. Det handler om at turde være sig selv og ikke andre. Ikke være en kopi af andre, men være sit autentiske jeg gennem at blive mere bevidst og at turde tage sin kraft til sig. Give udtryk for sin Feminine side: intuition, kreativitet, kunstnerisk talent og følelser.
Efter årtusindeskiftet 2.000 begyndte der rundt om i verden at dukke bøger op om Den Feminine Kraft. Disse bøger er en påmindelse om, at Den Feminine Kraft er vågnet af en lang og dyb dvale, og skal åbne vejen for en verden fuld af fred, fællesskab og harmoni. Det er som om Den Feminine Kraft er med til at harmonisere de sidste 2.000 års maskulin dominans, hvor de feminine værdier har været sat på standby, og nu her er ved at vågne op af sin dvale, vise sit mod, sin styrke og sin kraft.
Efter 2.000 år med maskulin dominans er det ikke i tidens ånd at flytte polen over til den feminine dominans. Tiden er til at forene det maskuline og det feminine og det er dét som er ved at ske i den kollektive bevidsthed.
Den Feminine Kraft har ligget i dvale i Moder jord i 2.000 år og er nu blevet vækket fordi der er brug for den. Jorden har brug for de Feminine kvaliteter og for Den Feminine Kraft.. Tiden er inde til at rumme den maskuline energi på en positiv, omsorgsfuld måde som den feminine energi formår. Den Maskuline og den Feminine energi skal til at smelte sammen. De skal forenes så der opstår harmoni mellem mennesker. De menneskelige relationer trænger til en kærlig energi, til noget moderlig omsorg.
Indeholder:
Den Feminine Kraft
I mildheden findes Kraften
Feminine Kraft i Inkariget
Soulretrieval - Den Feminine Kraft
Indvielse
Indvielse i nutiden
Forbilleder for Den Feminine Kraft
Sophia
Helligånden
Tjeneste for Helligånden
Den Nye Verdensimpuls
Meditation ved vandet
Åndelig inspiration Feminine Kraft
Inspiration v/Bente Wolf
3. stråle - glæden ved at skabe
Lady Rowena - den 3. stråle
Maria Magdalene energien
Maria Magdalene legender
Maria Magdalene evangeliet
Tjeneste for Den Nye Verdensimpuls

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den Feminine Kraft

Den Feminine Kraft