Den feministiske mand (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Sarah Skov

Forlag: Lust
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: LUST
Sideantal: 11
Dato for udgivelse: 2018-10-03
Udgiver: LUST
ISBN-13: 9788726094374
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 408 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Formater / udgaver
PRIS
25,50 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"I 1960‘erne var drømmene store, men vi var overbeviste om, at alt kunne lade sig gøre – selv at kneppe med ens professor på hans skrivebord, mens resten af universitetet går uvidende forbi ude på gangen."
Det er så mange år siden, og alligevel kan den parisiske freelancejournalist ikke lade være med at tænke på sin gamle professor, hver gang hun sætter det sidste punktum på en artikel. Hun tænker på de uforglemmelige timer på hans kontor, hvordan han tog hende på skrivebordet, lige så stille gled ind i hende og gjorde hende mere våd, end hun nogensinde har været både før og siden.
Novellen er udgivet i samarbejde med den svenske filmproducer Erika Lust. Hendes formål er at skildre menneskets natur og mangfoldighed gennem fortællinger om passion, intimitet, kærlighed og lyst i en kombination af stærke historier og erotisk komedie. Bag pseudonymet Sarah Skov gemmer der sig en ung dansk forfatterinde. Udover Den feministiske mand har hun udgivet novellerne Besat af Owen Gray, Mine minder om dig, Spis med mig og Generation Bilsex.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den feministiske mand

Den feministiske mand