Den fjerde alder: planlæg den i din tredje (Ebog, Epub, Dansk)

Forfattere: Georg Julin, Tamara Julin


Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771124101
Udgave: 1. e-Pub udgave
Udgivelsesdato: 10-11-2015
Sideantal: 165 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 1629 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Kort beskrivelse
Bogen er tænkt som en samtale­bog med partneren, familie og venner samt til inspiration for de mange, der har en statistisk mulighed for at opnå – en fjerde alder.
PRIS
127,90 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Den fjerde alder” er vores betegnelse af perioden, der er konsekvensen af at vi, ifølge forskere, gennemsnitligt lever 21 år længere end tidligere generationer. Maj 2015 var vi 5.668.743 danskere. 1,1 millioner er over 65 år.

”Hvad er den fjerde alder?” spørger mange os om, når vi taler om bogen og de foredrag vi holder landet over, ”…vi har da kun hørt om den tredje alder!” – og det er den sætning og samtaler om emnet, der i begyndelsen af 2014 overbeviste os om en mission. Alt for mange mennesker har ikke sat sig ind i, hvad sidste del af livet kan være og indebære.

Vores mission er at oplyse om det ansvar, som vi alle må tage for de sidste år af livet. Et valg der påvirker livskvalite­ten. Det kan bl.a. ske inden for områderne kropsbevægelse og motion i dagligdagen, kostforandring, bolig, oplevelser, pension, offentlige myndigheder, testamente, mental omstil­ling, og, ikke at forglemme – humor. Vi giver idéer og anbefa­linger til alle – og til den enkelte.

Udover faktuelle kendsgerninger, har vi inddraget livser­faringer og refleksioner. Bogen er tænkt som en samtale­bog med partneren, familie og venner samt til inspiration for de mange, der har en statistisk mulighed for at opnå – en fjerde alder.

Hvis den tredje alder tidligere er forstået som slutfasen af vores liv, og vi har mulighed for at leve 21 år længere end hidtil, så må det blive ”den fjerde alder” vi skal forberede os på – allerede i den tredje alder.

Anmeldelser (0)