Den grønne bueskytte (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Edgar Wallace

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 261
Dato for udgivelse: 2016-06-26
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Vivi Berendt
ISBN-13: 9788711734353
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 481 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Formater / udgaver
261,00 kr
43,10 kr
PRIS
43,10 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Abel Bellamy har arvet familiens slot, Garr Castle, efter hans bror Michael Bellamy er blevet beskyldt for mord og dræbt på vej til fængslet. Forsikringsefterforsker Spike Holland får mistanke om, at Abel bruger slottet som hovedkvarter for sin bande af juveltyve, og at han måske endda har kidnappet Michaels enke for at holde sin forbryderiske virksomhed hemmelig. Samtidig sniger den sagnomspundne grønne bueskytte, som det siges hjemsøger slottet, sig omkring om natten til alles skræk og rædsel. Hvis side er han på, hvis han da overhovedet er virkelig?
Edgar Wallaces krimi "Den grønne bueskytte" er en klassiker og blev lavet til en serie af stumfilm i 1925. I 1940 blev den igen lavet til en serie af 15 film denne gang med tale.
Den engelske forfatter Edgar Wallace (1875-1932) levede et dramatisk og omflakkende liv. Som soldat i Boerkrigen blev Edgar Wallace ved et tilfælde korrespondent for Reuters og Daily Mail og begyndte samtidig at skrive digte og noveller. Edgar Wallaces første bestseller var en føljeton om de overgreb, han selv bevidnede, den belgiske kong Leopold lod gennemføre over for de indfødte i Congo. Siden er det blevet til dusinvis af udgivelser, der har gjort Edgar Wallaces navn til synonym med spændende romaner, der gemmer på langt mere, end man forventer af den klassiske føljeton.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den grønne bueskytte

Den grønne bueskytte