Den lange nat (Ebog, Epub, Dansk)

Af: Kirsten Kirch


Forlag: Special-pædagogisk forlag
Format: epub
Type: Ebog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788776079208
Udgivelsesdato: 03-07-2015
Serie: Læseværkstedet, gul
Sideantal: 49 Sider
Filtype: epub
Filversion: 3.0
Filformat: Reflowable
Filstørrelse: 263 KB
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
PRIS
76,80 kr

Levering : Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mona vil skilles fra Sven. Hun tager ud til sommerhuset, for hun kan ikke holde ud at være i huset længere. Hun får tændt op i det vinterkolde sommerhus, men hun er ikke træt, så hun sætter sig med en kop kaffe og tænker. Hun tænker på deres søn, Jesper. Han er død nu, han blev bare 16 år. Hun tænker på Sven, på deres liv sammen, deres sorg, og hvorfor det hele er gået skævt. Næste aften står der pludselig en ung mand i hendes køkken. Han siger, at han bare er en nabo. Det kan ikke passe. Mona er utryg, for de er helt alene i sommerhusområdet. Han truer Mona med en pistol. Det bliver en lang nat.

Du skal være opmærksom på, at e-bøgerne er beregnet til iPads/tablets.

Om Læseværkstedet Der er et stort behov for mange titler til læsesvage unge og voksne; bøger der er relevante, vedkommende og spændende. Er læselysten først skabt, fortsætter interessen og lysten til at fordybe sig i en god bog.

Læseværkstedet har et stort udbud af frilæsningsbøger på forskellige niveauer. De fleste af bøgerne er ren fiktion, nogle er inspireret af virkelige begivenheder og andre er bibliografiske. Rødt niveau – lix omkring 7-10 Grønt niveau – lix omkring 13 Gult niveau – lix omkring 20 Blåt niveau – lix omkring 25-30

Anmeldelser (0)