Den lille prins (E-bog, Epub, Dansk)

Af: Antoine de Saint-Exupéry

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 103
Dato for udgivelse: 2019-01-03
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Asta Hoff Jørgensen
ISBN-13: 9788726118193
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 16772 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: FixedFormat
PRIS
60,70 kr

Levering: Straks (leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Antoine de Saint-Exupéry fortæller det fortryllende eventyr om den lille prins, der forlader sin ensomme planet for at få nogle venner.
Antoine de Saint-Exupérys klassiske eventyr for voksne er trykt i oplag efter oplag, siden det udkom på dansk i 1950. "Den lille prins" er solgt i mere end 250.000 eksemplarer.
"En henrivende bog... Der hæver sig over teksten i hans eventyr de dejligste svingninger af vid, en lysende enfoldigheds ynde." – Berlingske Tidende
"Vil finde sin plads blandt de klassikere, man bestandigt vender tilbage til... Børnene vil tage den lille prins til deres hjerte og elske ham for hans egen skyld, medens de voksne vil forstå underfundigheden og de fint ironiske udfald mod – de voksne." – Politiken Antoine de Saint-Exupéry blev født i 1900. Han var blandt flyvningens pionerer i Frankrig og gjorde fra 1926 tjeneste som pilot på de franske luftpostlinjer og var senere chef for en nordafrikansk flyveplads. I 1929 udkom hans første bog, "Postflyveren", der fulgtes af "Flyveren i natten", "Blæsten, sandet og stjernerne" samt "Krigsflyveren", "Breve til et gidsel" og det beåndede poetiske eventyr "Den lille prins". Han deltog aktivt som krigsflyver i Anden Verdenskrig, hvorunder han styrtede ned og blev dræbt i 1944. Efter hans død udkom "Brev til en general" og den store, tankevækkende roman "Citadellet". Han er blevet kaldt "Luftens Joseph Conrad" og sammenlignet med Hemingway, T. E. Lawrence og Lin Yutang, men indtager sin helt selvstændige plads i samtidens moderne litteratur.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den lille prins

Den lille prins