Den mand der kalder sig Alvard Forstør

Den mand der kalder sig Alvard (e-bog, epub)

Af: Hans Jørgen Nielsen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 166
Dato for udgivelse: 2017-01-12
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
ISBN-13: 9788711589281
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 856 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
173,95 kr
epub
60,70 kr

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tre personer med stadig skiftende identiteter. En sammensat og opløst tilværelse i en lang sprogstrøm uden punktum og komma, uden ophold og stop, uden tid og sted.
Forfatteren Hans-Jørgen Nielsen kaldte selv sin roman "Den mand der kalder sig Alvard" for et fiktionsstykke, for kaotiske tekstudsnit og "et kværnende sprog-psykodrama" med elementer fra science fiction, krigsberetninger, filosofi, politik, kærlighedshistorier, tegneserier, mareridt, pornografi og parodier.
Hans-Jørgen Nielsen (1941-1991) hørte som forfatter, kritiker og vidtfavnende kulturdebattør til de mest fremtrædende her i landet. Helt fra sin debut med gendigtninger af japanske haiku-digte i 1963, placerede han sig som repræsentant for en modernisme, som prioriterede selve det sproglige materiale over det fortællende og billeddannende. Mest kendt blev Nielsen dog for sin ‘attituderelativisme‘: Mennesket er ifølge Nielsen uden entydig identitet, men råder over mange sidestillede identiteter og roller, det gennemspiller i sit liv. Dette kommer tydeligt til udtryk i hans forfatterpersonaer og det brede forfatterskab, der råder over digte, essays og romaner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den mand der kalder sig Alvard

Den mand der kalder sig Alvard