Den røde hest Forstør

Den røde hest (e-bog, epub)

Af: Patricia Leitch

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Jennie
Sideantal: 153
Dato for udgivelse: 2016-11-11
Nr. i serien: 4
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Oversætter: Vivi Berendt
ISBN-13: 9788711716649
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 2228 KB
Filversion: 3.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable

Inden for 10 minutter på e-mail

60,70 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Marlene og Bill er taget tilbage til storbyen, og Jennie ser frem til at tilbringe resten af sommerferien på hesteryg sammen med veninden Sue. Shantih har sprunget sit første spring, og Jennie vil nu bruge al sin tid på at dygtiggøre sig.
En dag ankommer to arkæologer til Finmory for at besé et vægmaleri i Jennies værelse. Maleriet, der forestiller en rød hest, sættes i direkte forbindelse med en ældgammel, keltisk pony-kult, der har eksisteret på egnen.
Den røde hest giver Jennie tiltagende, natlige mareridt, og til sidst må hun stille sig selv de uundgåelige spørgsmål: Er der en sammenhæng mellem pony-kulten og Shantihs ankomst til højlandet?
Et fund af en lille hestestatue giver Jennie svaret, men samtidig rejser endnu et spørgsmål sig: Hvad skal hun stille op med statuen? Oven i dette får Jennie besked om at flytte skole, hvilket betyder, at hun kun kan være sammen med Shantih i weekenderen. Jennie nægter, trods familiens ordre, at sende hesten på pension, men hvem skal passe Shantih ugens øvrige dage?
Spørgsmålene synes uløselige ...
Den røde hest er nummer 4 i serien om Jennie.
Patricia Leitch (f. 1937), er en skotsk forfatter, der er bedst kendt for sin serie af børnebøger om hestepigen Jennie og hendes vilde araberhest Shantih, der foregår I det skotske højland.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den røde hest

Den røde hest