Den Sadistiske Gourmet Forstør

Den Sadistiske Gourmet (e-bog, epub)

Af: Vagn Grønkilde

Forlag: DreamLitt Aps
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 199
Dato for udgivelse: 2015-04-23
Illustrator: Patrick Leis
ISBN-13: 9788771711011
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1132 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Den Sadistiske Gourmet kan bedst sammenlignes med Bjarne Reuters ’Den Iranske Gartner.’ Persongalleriet er i hvert fald lige så grotesk.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

110,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Aaron vinder 25 millioner i Lotto. Hans lykke er gjort, eller er den? Nordjylland har aldrig været mere grotesk og skræmmende som efter jord- og betonarbejderen, Aaron, scorer den store gevinst. Snart må han forholde sig til både lokale rockere og sensuelle, brasilianske Rosita, mens Den Sadistiske Gourmet lurer i mørket. Den Sadistiske Gourmet kan bedst sammenlignes med Bjarne Reuters ’Den Iranske Gartner.’ Persongalleriet er i hvert fald lige så grotesk. ”Gok.” Sådan lød det i Aarons hjerne. Ikke gok, som når høner kagler, men som lyden fra et dækjern i tindingen. Han blev svimmel og faldt. Asfalten nærmede sig i superslowmotion. Når jeg rammer, gør det nas. Han burde strække hænderne frem, så de tog skraldet. De billeder, der drønede gennem hjernen, var kun få minutter gamle. Nå, tænkte han, så er jeg nok ikke ved at dø. Sådan begynder den absurde historie om jord- og betonarbejderen Aaron, der vinder 25 millioner i Lotto. Han bliver rullet ind i et intergalaktisk eventyr, der inkluderer politiets hemmelige afdeling H.U.S., rockergruppen Helles Engle, en prinsesse fra det ydre rum og en mængde prutter."

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den Sadistiske Gourmet

Den Sadistiske Gourmet

Den Sadistiske Gourmet kan bedst sammenlignes med Bjarne Reuters ’Den Iranske Gartner.’ Persongalleriet er i hvert fald lige så grotesk.