Den svenske løgner Forstør

Den svenske løgner (e-bog, epub)

Af: Henrik Brun

Forlag: Turbine Forlaget
Format: epub
Sprog: Dansk
Sideantal: 352
Dato for udgivelse: 2013-05-17
Udgivelse: 1. udgave, 1. oplag
Redaktion: Sine Norsahl, Jesper Tolstrup
ISBN-13: 9788771413465
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 584 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Bogen er tredje selvstændige bind i krimiserien med journalisten Ketil Brandt som hovedperson og også denne gang foregår det i et internationalt set up.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Indbundet
229,45 kr
epub
149,90 kr

149,90 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen er tredje selvstændige bind i krimiserien med journalisten Ketil Brandt som hovedperson og også denne gang foregår det i et internationalt set up. I Den svenske løgner er Ketil Brandt på vej til Stockholm, da han under et kort ophold i Malmø bliver vidne til et skuddrab på åben gade - og en mystisk kvinde, der i rædsel flygter fra gerningsstedet. Offeret er en cypriotisk diplomat, men både politi og presse mener, at han var et tilfældigt mål for en ny Malmø-skytte med sigtekornet rettet mod udlændinge. Den forklaring køber Ketil Brandt ikke. Han vikles ind i et nervepirrende spil mellem udenlandske ambassadører, den svenske udenrigsminister, politi og presse - og den mystiske kvinde, der bliver ved med at dukke op i sagen. De øvrige bøger i serien hedder Den danske lokkedue (2011) og Den norske lakaj (2012), og rettighederne til serien med Ketil Brandt blev sidste år solgt til Sverige, hvor den første bog netop er udkommet under titlen Lockfågeln.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den svenske løgner

Den svenske løgner

Bogen er tredje selvstændige bind i krimiserien med journalisten Ketil Brandt som hovedperson og også denne gang foregår det i et internationalt set up.