Den tredje mønt Forstør

Den tredje mønt (e-bog, epub)

Af: Martin Jensen

Forlag: Forlaget Klim
Format: epub
Sprog: Dansk
Serietitel: Halfdan og Winston
Sideantal: 250
Dato for udgivelse: 2012-10-08
Udgivelse: 1. elektroniske udg.
Nr. i serien: 4
ISBN-13: 9788771291575
Produkt type: e-bog
Filstørrelse: 1329 KB
Filversion: 2.0
Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
Bogtype: Ebog
Filtype: epub
Format: Reflowable
Kong Knuds bror, Harald, der arvede hjemriget efter deres far, kong Svend, er død, og Knud må sejle til Danmark for at sikre sin kongemagt dér. Fjerde bind i serien om Winston, Halfdan og Alfilda.

Flere detaljer

Inden for 10 minutter på e-mail

Formater / udgaver

Hæftet
190,50 kr
epub
49,50 kr
MP3 CD
99,95 kr
zip_mp3
49,50 kr

49,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kong Knuds bror, Harald, der arvede hjemriget efter deres far, kong Svend, er død, og Knud må sejle til Danmark for at sikre sin kongemagt dér. Mere end nogensinde før har han brug for mænd, han kan stole på. Han beordrer sine snushunde Winston og Halfdan til at drage til jarl Odda i Deerhust på grænsen til Wales for at bistå ham, hvis vikingejarlen Torkel eller nogle af de andre stormænd skulle få for sig, at de kan erobre kongetitlen over England i kongens fravær. Knud mener selv, han kan stole fuldt og helt på Odda. Halfdan bryder sig ikke om opgaven. Er der en mand, han hader af hele sit hjerte, er det Odda; forræderen, der svigtede sin egen konge og gik over til Knud. Forræderen, som er medskyldig i, at Halfdans far og bror mistede livet i slaget ved Askenes Høj, og han selv blev jordløs. Og det bliver værre endnu for Halfdan. Da der bliver begået et mord på Oddas gård, må han alene påtage sig opklaringen af det, da Winston og Alfilda er travlt beskæftiget med en anden vigtig – og for Winston mere interessant – opgave for Odda. Den eneste trøst i al elendigheden er Emma, Oddas kusine; men heller ikke hun er nem at bide skeer med, erfarer Halfdan. 'Den tredje mønt' er fjerde bind i serien om Winston, Halfdan og Alfilda.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den tredje mønt

Den tredje mønt

Kong Knuds bror, Harald, der arvede hjemriget efter deres far, kong Svend, er død, og Knud må sejle til Danmark for at sikre sin kongemagt dér. Fjerde bind i serien om Winston, Halfdan og Alfilda.